Interjera dizaina tendences 2019.gadā

Interjera dizaina tendences 2019.gadā

Rudens sākumā Somijā notika plaša dizaina, dekora un mēbeļu izstāde. Uz tās eksponātu pamata, mēs izvēlējāmies 2019. gada interjera dizaina interesantākās tendences.

DETAĻU MŪSDIENU ELEGANCE

2019. gada interjera dizaina tendences sola gludas līnijas un minimālismu kopā ar uzkrītošām detaļām un art deco stila objektiem. Akcentus var radīt ar interesantu apgaismojumu vai pat vingrošanas gredzeniem, kas ir piekārti pie griestiem. Atkal ir populāri pasteļtoņi un drosmīgas krāsu kombinācijas.

KLASISKĀ ELEGANCE

Daba atnāca uz mūsu mājām, lai paliktu tur uz ilgu laiku. Ziedi visur – vāzē uz galda, raksta veidā uz dīvāna, aizkariem un pat sienām. Vēl viena iezīme ir spēlē ar proporcijām, dabīski augstas kvalitātes materiāli dažādās kombinācijās: āda un koks, rotangpalmas un akmens.

SKANDINĀVU HARMONIJA

Skandināvu māja ir pazīstama ar savu minimālismu, vienkāršu eleganci, kvalitatīviem dabiskiem materiāliem. Interesanti risinājumi un negaidītas kombinācijas dod pazīstamam stilam jaunu izskatu. Ko jūs domājat par niedru lampu, akmens žurnālu galdiņu vai pufu mušmires veidā bērnu istabā?

INTERJERA RISINĀJUMI DROSMĪGAJIEM

Lofta atmosfēra, industriāls stils, melns metāls – modes namam dažkārt piemīt brutālais raksturs. Auksta metāla labākais draugs ir silts koks, kas mīkstina rūpnieciskā smaguma vispārējo iespaidu. Ir aktuālas spoguļu virsmas, drosmīgas dekoratīvo un stikla priekšmetu kombinācijas.
Zaļie augi rada noskaņu pat loftā. Podi uz palodzes – pārāk vienkāršs risinājums mūsdienīgam interjeram. Izmantojiet piekarināmus stikla traukus vai pītus grozus kā puķu podus – vienīgais ierobežojums ir jūsu iztēle.

Mājas jauns stīls ir Jūsu izvēle.
Cik cilvēku, tik gaumju. Jauna māja ir tīra lapa, un jūs esat mākslinieks. Jūs varat noformēt savu dzīvokli pats, vai varat vērsties pie mums.